Illusionist World

RPG waarin je al je fantasie kunt uiten.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hun wereld, mijn speelterrein.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
elerosa
Admin
avatar

Aantal berichten : 127
Registratiedatum : 05-11-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

BerichtOnderwerp: Hun wereld, mijn speelterrein.   do nov 12, 2009 11:28 pm

Firlig Borgh Barmí
Het is een sterke man, nog van jong vlees. Met zijn 56-jarige leeftijd is hij een bijzondere verschijning. Niet veel hebben op zo’n jonge leeftijd al ‘status’. Zijn oom is heer en meester over de diepe mijnen en Firlig heeft de eer in zijn voetstappen te treden. Hij heeft roodgekleurd kroes haar dat tot iets onder zijn schouders reikt. Zoals alle Barmí een compact, gespierd, lichaam en boven alles een goed uithoudings vormogen. Hij is hoofd van de wacht en om die rede nogmaals een jonge man van aanzien. Zijn jeugdigheid brengt echter meer met zich mee, hij gaat een jolig gevecht niet uit de weg en loopt vaak rond met een donkere plek. ‘Hargíball’ zegt hij dan telkens weer, met een glimlach en een veelzeggende blik. Humor heeft hij ook. Graag wil hij de kunst van het paardrijden leren, maar paarden hebben ze niet in de mijnen. Hij heeft in tegenstelling tot de meeste Barmí een kleine bescheidde neus en een duidelijk zichtbare kaaklijn, zeker niet bolvormig. Hij draagt kleding met een goed versierd kruis, het teken van de wacht goud omwille van zijn hoge rang. Zijn benen zijn rood behaard, wat enkel bij zijn voeten zichtbaar is. Liefde kent hij niet. De enige liefde die hij ooit voor een vrouw koesterde was de liefde naar zijn moeder, aan haar sterfbed stierf zijn liefde. Vriendelijk en openhartig is hij echter wel, een vriend voor het leven en de juiste troon opvolger.

Zona - Figilìr
Zona is de dochter van hij die hun volk bestuurd. Haar naam, Zona, is slechts een roepnaam. Haar echte naam is lang geleden in de doofpot gestopt, zelfs haar eigen vader spreekt deze niet uit. Zona is de afkorting van zonnedans. Zo wordt ze door vele van de Figilìr gezien, als een sierlijke dans afkomstig van de zon. Haar kledingstijl is extravert en het opvallen dat ze hiermee doet doet haar goed. Ze pronkt onbewust met haar afkomst. Ze heeft lang bruin haar waarin altijd een groot ronde ‘spelt’ zit die de kleuren van de aarde vertoont. Dezelfde cirkel draagt ze als versiering om haar hand. De rest van haar kleding is in rood tinten typerend voor de Figilìr. Haar afkomst maakt haar een rijke dame, wat ze vaak ziet als een bruikbaar middel. Zona is los barstig en een flirt. Ze houdt van alles dat de wereld naar biedt, niet bepaald een kieskeurig meisje dus. Haar dunne benen zijn vaak genoeg bloot, haar kledingstijl ligt dan ook bij de korte rokjes en ingewikkelde hemdjes. Ze kan er niet altijd even goed tegen wanneer ze haar zin niet krijgt wat vaak tot stemverheffingen en ruzies leidt. Veel oudere mensen zien haar als moeilijk, jongens zien haar vaak als een uitdaging. Ze heeft geen intenties haar vaders politieke status over te nemen, een erfenis met een flinke stoot geld staat haar meer aan. Haar houding is nog lang niet volwassen en veel problemen staan haar nog op te wachten. klik voor afbeelding Zona


AzéllaGizlí
Azélla heeft alle macht over hun rijk. Ze heeft zwart lang haar dat als een schaduw langs haar gezicht valt. Ze is vierentwintig jaar en is met die leeftijd een volwassen vrouw. Ze heeft lange nagels iets blauw uitgeslagen door het ‘ijs’ dat door haar lichaam stroomt. Haar helder blauwe ogen stralen net zo goed een ijzige kilte uit. Haar blik is hard en meedogenloos, vele doet ze terugdeinzen door enkel haar blik met de ander te kruizen. Om die reden kijken niet veel mensen haar direct aan. Haar Zarfîl heet Azmira, bekend om haar snelheid. Een van haar ogen is wit-goud gekleurd de andere is net zo blauw als het oog van Azélla. De draak bezit licht blauw en witte kleuren met een glinsterend wit-gouden vlek op haar voorhoofd. Azélla heeft veel werk moeten doen voor een ijsdraak als Azmira. Ijsdraken deinzen niet terug voor haar blik en Azmira haar wil was buitengewoon sterk, na maarliefst vijftien keer in de arena gestaan te hebben gaf Azmira toe. Azélla haar lenige lichaam heeft haar hiermee geholpen. Ze is lang en flexibel terwijl er tegelijkertijd een ongekende kracht schuilt onder haar tengere lichaam. In de vier jaren van haar leiderschap is nooit iemand in protest gegaan, alle inwoners leken haar te respecteren. Een grote overwinning wanneer men spreekt over een volk als de Gizlí

AleziaAmelíza
Ze is een volwassen vrouw van vierentwintig jaar. Ze heeft lang zwart haar en lichtpaarse ogen, haar gewaad is grotendeels van de tijd een lange jurk in licht blauwe tinten en een zilvere koord die om haar middel gebonden is. Ze is rustig van aard en weet als een van de beste met de wind te communiceren. De lucht staat haar bij in elke strijdt helpt. Dit omdat ze als een van de beste weet hou ze de lucht moet behandelen, hoe ze hem respecteren moet. Haar standvastigheid en de onzichtbare kracht maakt dat ze een geschikte leidster is voor haar onderdanen. Ze is niet zoals de meeste leidsters, haar leiderschap berust niet op macht, laar leiderschap berust op vriendschap. Geen Amelíza weet naar niet te respecteren, ze wordt gezien als een eerwaardig persoon, zonder dit af te dwingen. Haar zorgen zijn te zien op de kleine rimpels in haar voorhoofd, zorgen afkomstig van de hoger gelegen gebieden. Een duistere kracht hangt om haar heen, een verdrongen feit voor de wereld verborgen. Buiten dit feit is ze een persoon dat alles deelt met haar medemens, dat niemand in het verschiet laat. Ze helpt en is betrouwbaar. Haar lichaam toont rust en haar uitstraling vertelt je niks anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://illusionist.actieforum.com
elerosa
Admin
avatar

Aantal berichten : 127
Registratiedatum : 05-11-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

BerichtOnderwerp: Re: Hun wereld, mijn speelterrein.   wo dec 16, 2009 5:26 pm

Lissely ~ Magale denfa

Lissely is een nog jonge vrouw met een uitstraling val van hartstocht en vertrouwen. Haar blauwe ogen symboliseren haar vloeibare aard. Ze buigt om dingen heen, past zich aan aan de mensen in haar omgeving. Ze heeft blond haar dat enkel word versierd door een kale diadeem en twee rozen. Ondanks haar ingetogen karakter is haar kleding opvallend. Deze neigt naar het chineze, strak langs haar lichaam in onopvallende kleuren. Ze woont in Cìllivá, ze is echter opgegroeit in een van de dorpen die hier omheen liggen. Een kleid dorpje van niet meer dan tien huizen. Hier was iedereen als familie voor elkaar, wat haar moeilijkheden gaf met het zoeken van haar draai in de grote stad. Een van haar favoriete bezigheden is het rondstruinen over de markt, ze zoekt hier naar dingen die haar van pas komen, dingen die haar nuttig zijn voor in de toekomst. Haar moeder woont nogsteeds in het kleine dorpje terwijl haar vader zijn leven al lang geleden heeft gegeven. Toen een ziekte bij hun familie binnen drong viel hij als enige voor de kracht van de ziekte. Lissely is gelukkig met het leven dat ze heeft, het huis waar ze in woont, ookal zegt haar gevoel haar dat er iets mist.

Klik hier voor afbeelding Lissely
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://illusionist.actieforum.com
 
Hun wereld, mijn speelterrein.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Algemeen :: Karakters-
Ga naar: