Illusionist World

RPG waarin je al je fantasie kunt uiten.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Speelbare wezens

Ga naar beneden 
AuteurBericht
elerosa
Admin
avatar

Aantal berichten : 127
Registratiedatum : 05-11-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : Noord-Holland

BerichtOnderwerp: Speelbare wezens   do nov 05, 2009 11:06 pm

En dan nu, de ruime inventaris van wezens die op dit spel te spelen zijn:

Amelíza Lêfrix
Zo noemen ze zichzelf, het zijn menselijke wezens met zwarte haren en blauwe of paarse ogen. Zo nu en dan vind je een enkeling met helder groene ogen. Ze zijn stil en op zichzelf, houden van de rust die hun woonplaats hun biedt. Ze wonen bij de bergen, daar waar de lucht ijl is. Ze staan in nauw verband met de lucht, hebben zwak het vermogen hiermee te comuniceren. De lucht is hun goedgezind, dit veranderd echter wanneer ze misbruik maken van hun dierbare vriend. De vrouwen dragen lange jurken die negen van de tien keer hun innerlijk weerspiegelt. Om die rede vind je niet vaak fel gekleurde jurken, maar zelde is een Amelíza Lêfrix druk. Hun leeftijd strekt tot rond de 60 jaar, een jong volk dus. Door de wijze aard van dit volk worden zestien jarige al gezien als volledig volwassene . Hun leidster is Alezia.

Bogõrm Barmí
Deze robuuste dwergachtige wezens leven onder de bergen, hier hebben ze hun mijnen, ze bemoeien zich niet veel met buitenstaanders en waarderen daarom maar weinig mens achtige. Die enkeling die wel gewaardeerd word moet hun een grote dienst bewezen hebben, iets wat menschtige niet snel doen voor dit 'lage' volk. Zoals je wel kan verwachten van dwergachtige zijn de Bogõrm Barmí klein, hun lengte hangt meestal rond de anderhalve meter. Hun klederdracht is altijd in bruine kleuren, geproduceerd van vacht en leder. Ze dragen als een van de weinige wezens geen schoenen, hun voeten zijn dan ook volledig omringt door eelt. Door hun sterkte, mentaal en fysiek, kunnen ze rond de 120 jaar worden zonder mankementen. Hun leider is Mergo Dermis.

Karest Di Figilìr
Een volk met een wisselvallige aard, ze zijn net als de Amelíza Lêfrix mensachtige. Ze denken grotendeels aan zichzelf en zijn om die rede niet het meest vriendelijke volk, slecht zijn ze echter ook niet. Ze aanvaarden geen hulp noch verlenen ze deze. De meeste hebben bruine ogen en bruin haar, ook vind je bij dit volk groene ogen en zo nu en dan iemand met blond of rood gekleurd haar. Hun grootste passie en de rede van hun algemene bekendheid ligt bij de, door hun geschapen en getemde, Korfastrôfs. Wolfachtige wezens met een vacht bestaand uit roodtinten. Dit zijn hun waak-wezens en hun huisdieren. Ze zijn agressief en hebben enkel respect voor hun maker. Om deze rede heeft niet iedereen zo'n wezen, slechts zelfstandige wetenschappers van de Korfastrie-theorie hebben de macht over deze wezens. De Karest Di Figilìr leven tussen de dennen bossen, hier hebben ze hun vesting gebouwd.

Magale Denfa
Het meest menselijke volk dat deze aarde bewandeld. Ze worden geboren en sterven, hun kinderen gaan naar school en hun huisvesting is het meest verstedelijkt. Ze wonen in een groep aangrenzende dorpen. Deze wezens kan je beschouwen als de échte mensen. Ze hebben dezelfde karakters en ook hun uitgebreide haar en oogkleuren doen je denken aan de mens. Ze zijn over het algemeen vriendelijk en hebben een goed hart. een hart dat vaak genoeg aan zichzelf denkt om zo nu en dan een egoïstisch volk genoemt te worden. Vele doortrekkers beginnen hun volken-tocht bij de Magale Denfa, het is een begin zonder veel omslag waarin je welkom wordt ontvangen. Hun leider is Vemo.

Zardîr Di Gizlì
Het volk dat leeft in de schaduw, ze wonen in een ijzig gebied, alles is er kil. Ze zijn medogenloos en hebben slechts een droom, het overheersende volk zijn. Ze levenhoog in de bergen, boven de Amelíza Lêfrix. Ook hun haar is zwart en ook hun ogen zijn blauw of paars, de kleur grijs heeft zich hierbij gevoegd en de kleur groen is uitgestorven. Oooit waren de Zardîr Di Gizlì en de Amelíza Lêfrix één volk. Na een opstand is het volk in tweeën gesplitst, een deel nam zijn tocht omhoog en vond daar hun troef. De Zarfîl, hun ijsdraken. De draken zijn wit of ijzig blauw van kleur en zijn snelle luchtdieren. De draken kunnen niet in te laag gebied komen waardoor totale overname nog niet heeft plaatsgevonden. De naam ijsdraken vertelt al dat ze géén vuur spuwen. Op het moment heerst er rust, de Zardîr Di Gizlì zijn niet in opstand, de dreiging is echter groot. hun leidster is Azélla. IJsdraken zijn enkel te krijgen na het winnen van een (arena) gevecht, een gevecht moet worden aangevraagt.De karakters moeten gebaseerd worden op deze beschrijvingen, neem dus geen Gizlì met rood haar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://illusionist.actieforum.com
 
Speelbare wezens
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Illusionist World :: Van het beheer :: RPG - wezens-
Ga naar: